Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Hammasproteesit


Suun ja hammasproteesien tarkastus

Suu ja proteesit on hyvä tarkastuttaa muutaman vuoden välein. Pienet painamiset proteesissa saadaan korjattua tarkastuskäynnillä.

Hammasproteesin korjaus

Tekohampaiden korjaus kannattaa jättää ammattilaiselle. Hammasteknikko ei liimaa haljenneita proteeseja vaan korjaus tehdään valmistamalla uutta akryyliä rikkoontuneelle alueelle. Proteesiin voidaan myös lisätä uusia proteesihampaita omien poistettujen hampaiden tilalle. Korjaus saadaan yleensä valmiiksi samana päivänä.

Hammasproteesin pohjaus

Suu muuttuu koko eliniän. Proteesit eivät muutu mukana, joten proteesia pitää ajoittain pohjata suun mukaiseksi. Säännöllisesti huollettu proteesi istuu hyvin ja pitää purennan oikealla korkeudella sekä auttaa limakalvoja pysymään terveinä. Huonosti istuva, keikkuva proteesi on myös herkkä rikkoutumaan. Pohjaus saadaan usein valmiiksi yhden päivän aikana.

Uudet hammasproteesit

Myös hyvin hoidetut proteesit joudutaan uusimaan ajoittain. Tekohampaiden uusiminen on ajankohtaista, kun vanhoista hampaista ei ulkonäöllisesti tai purennallisesti enää saada korjaamalla kunnollisia. Vanhat proteesit voi säilyttää varahampaina.

Hammasproteesien puhdistukset

Proteesien puhdistus ja kiillotus ammattilaisella helpottaa proteesien kotihoitoa ja auttaa koko suuta pysymään terveempänä.

Tarvitsetko uudet hammasproteesit tai vanhojen korjausta?

Ota yhteyttä:
09 4289 2424