Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Hammasproteesit


Suun ja hammasproteesien tarkastus

Suu ja proteesit on hyvä tarkastuttaa muutaman vuoden välein.  Jos suuhun proteesin alueelle tulleet haavaumat eivät parane parissa viikossa, on syytä käydä näyttämässä suuta ammattilaiselle. Pienet painamiset proteesissa saadaan korjattua tarkastuskäynnillä.

Hammasproteesin korjaus

Tekohampaiden korjaus kannattaa jättää ammattilaiselle. Haljennut proteesi ei korjaannu liimaamalla vaan korjaus tehdään valmistamalla uutta akryyliä rikkoontuneelle alueelle. Proteesiin voidaan myös lisätä uusia proteesihampaita omien poistettujen hampaiden tilalle. Halki tai poikki mennyt proteesi saadaan korjattua yleensä nopesti -usein jopa odottaessa. Kannattaa soittaa ennen vastaanotolle tuloa, niin teknikko osaa varautua nopeaan korjaukseen.

Hammasproteesin pohjaus

Suu muuttuu koko eliniän. Proteesit eivät muutu mukana, joten proteesia pitää ajoittain pohjata suun mukaiseksi. Säännöllisesti huollettu proteesi istuu hyvin ja pitää purennan oikealla korkeudella sekä auttaa limakalvoja pysymään terveinä.  Pohjaus saadaan yleensä valmiiksi samana päivänä.

Uudet hammasproteesit

Myös hyvin hoidetut proteesit joudutaan uusimaan ajoittain. Hammasproteesien uusiminen on ajankohtaista, kun vanhoista hampaista ei ulkonäöllisesti tai purennallisesti enää saada korjaamalla kunnollisia. Vanhat proteesit voi säilyttää varahampaina.

Hammasproteesien puhdistukset

Proteesien puhdistus ja kiillotus ammattilaisella helpottaa proteesien kotihoitoa ja auttaa koko suuta pysymään terveempänä.

 

Kotikäynti ja laitoskäynti

 

040 5763739

 info@laatuhammas.fi